نشست بررسی مسائل و ظرفیت‌های بهزیستی گیلان با حضور دکتر مهدی فلاح، نماینده مردم شهرستان‌های رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی، دکتر رضا جعفری، مدیرکل بهزیستی گیلان، مسئولان استانی، معاونین، مسئولان بهزیستی استان و نمایندگان بخش‌های غیردولتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی گیلان، در این نشست مهم‌ترین مسائل و چالش‌های حوزه بهزیستی، ظرفیت‌های قانونی برای تأمین منابع، توسعه زیرساخت‌ها و راهکارهای تقویت حمایت از جامعه هدف مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر رضا جعفری، مدیرکل بهزیستی گیلان، با قدردانی از حمایت‌ها و همراهی دکتر مهدی فلاح اظهار داشت: «در شرایطی که منابع دولتی محدود است، باید از همه ظرفیت‌های موجود، از جمله خیرین، بخش خصوصی و ظرفیت‌های قانونی برای تقویت خدمات به جامعه هدف استفاده کنیم. هدف اصلی ما افزایش رضایتمندی جامعه هدف و ارائه خدمات مؤثرتر به افراد تحت پوشش است.»

وی با اشاره به ظرفیت‌های قانونی حوزه مالیاتی افزود: «استفاده از ظرفیت ماده ۲۴ قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند زمینه مشارکت بیشتر مؤدیان و سرمایه‌گذاران را در بازسازی، تجهیز و توسعه مراکز بهزیستی فراهم کند و بخشی از منابع را به سمت طرح‌های مورد نیاز جامعه هدف هدایت کند.»

مدیرکل بهزیستی گیلان همچنین با اشاره به ضرورت توسعه زیرساخت‌های حوزه سالمندی و حمایت از مراکز شبانه‌روزی، بر استفاده از ظرفیت خیرین و بخش خصوصی برای رفع نیازهای جامعه هدف تأکید کرد.

در ادامه، دکتر مهدی فلاح، نماینده مردم شهرستان‌های رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر ضرورت آینده‌نگری در سیاست‌گذاری اظهار داشت: «سیاست‌گذار باید برای آینده برنامه داشته باشد و اتفاقاتی را که قرار است در سال‌های آینده رخ دهد، از امروز پیش‌بینی و برای آن برنامه‌ریزی کند.»

وی با تأکید بر اهمیت رضایتمندی مردم خاطرنشان کرد: «سازمان‌ها برای خدمت به مردم شکل گرفته‌اند و تعهد اصلی ما باید نسبت به مردم باشد. رضایتمندی جامعه هدف باید یکی از مهم‌ترین معیارهای عملکرد مدیران و دستگاه‌های اجرایی باشد.»

در پایان این نشست، بر ضرورت تقویت تعامل میان دستگاه‌های اجرایی، بخش‌های غیردولتی، خیرین و نمایندگان مجلس و همچنین استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای رفع چالش‌های حوزه بهزیستی و ارتقای خدمات به جامعه هدف تأکید شد.

در این نشست، هر یک از معاونین، مسئولان و نمایندگان بخش‌های غیردولتی به بیان چالش‌ها، دغدغه‌ها، مسائل و نیازهای مرتبط با حوزه فعالیت خود پرداختند و راهکارهای پیشنهادی برای رفع موانع و بهبود روند ارائه خدمات به جامعه هدف را مطرح کردند.


#بهزیستی #بهزیستی_گیلان #رضا_جعفری #مهدی_فلاح #رشت #خمام #مجلس_شورای_اسلامی #جامعه_هدف #بخش_غیردولتی #خیرین #مشارکت_مردمی #مسئولیت_اجتماعی #آینده_نگری #سیاستگذاری #برنامه_ریزی #توانبخشی #خدمات_اجتماعی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد